Kauden 2021-2022 harjoitukset alkavat!

Harjoitukset alkavat torstaina 19.8.2021 kello 18:00 Valkeavuoren yläkoulun liikuntasalissa.

Kaikki harjoitukset ovat Valkeavuoren yläkoulun liikuntasalissa toistaiseksi.

Harjoitusajat:

tiistai 17:30 – 19:00

torstai 18:00 – 19:30

sunnuntai 12:00 – 14:00

Seuraamme herkeämättä aluehallintoviraston ja Suomen Taekwondoliiton ohjeistusta harjoitusten pitämisestä.

Kaikki vanhat ja uudet harrastajat mukaan heti ensimmäisistä harjoituksista lähtien. Toivomme, että tällä kaudella harjoitusten pitämiseen ei tule mitään esteitä viranomaispäätöksistä johtuen.

Uusille tiedoksi. Harjoitusasuna, T-paita, verskat tai shortsit ja paljain jaloin.

Mikäli urheilusalin ulko-ovi on kiinni, niin koputtakaa (kyllä joku tulee avamaan) tai tulette sen verran ajoissa, että pääsette muiden kanssa sisälle samalla kerralla.

Muistakaa käsienpesut ja turvavälit!

Treenit alle 20 vuotiaille

Markus aloittaa pienimuotoisesti vetämään treenejä!

Treenit on lähinä venyttelyä ja liikesarjaharjoittelua (Poomse). Joten lähikontakteja ei synny.

Maskipakko ainakin tullessa ja poistuttaessa treeneistä ja pukuhuoneessa ollessa. Harjoittelutilanteessa Markus ohjeistaa maskin käyttöä erikseen.

Nämä harjoitukset pidetään, jotta saataisiin kehon liikeradat ja motoriikka pysymään jokseenkin siedettävällä tasolla myös Korona aikana.

Nämä harjoitukset julkaistaan Whatsapp -ryhmässä joten pyydä Markusta lisämään numerosi listalle jos haluat harjoituksista lisätietoa.

Seuran ns. viralliset treenit alkavat vasta kun viranomaiset ovat tulleet siihen lopputulokseen, että harjoittelu on turvallista myös isommalle joukolle ja vanhemmille!

Niistä ilmoitetaan sitten tällä sivustolla kun sen aika koittaa.

Omaehtoinen harjoittelu on enemmän kuin suotavaa (pitkät kävelylenkit, juoksu maastossa, hiihtäminen, luistelu, pyöräily yms. mitä voi tehdä hyvillä turvaväleillä ulkona. Kotona venyttely, punnerrukset, lankuttaminen, vatsalihakset ja kevyt HIIT -treeni on myös suotavaa.

KAIKKI HARJOITUSVUOROT PERUTTU TOISTAISEKSI!

Koronavirusepidemian takia kaikki harjoitusvuorot on peruttu toistaiseksi.

Toistaiseksi ei ole tiedossa milloin harjoitukset alkavat taas toimimaan normaalisti.

Seuraa seuran nettisivustoa, johon tulee tietoa harjoitusten alkamisesta. WHATSAPP ryhmässä olevat saavat myös tiedon sitä kautta.

Pidetään itsemme terveinä.

Pidetään turvavälejä ja muistetaan pestä käsiä!