Alkeiskurssi

Näyteikkuna

Kiinnostuitko alkeiskurssista?

Koska olemme pieni seura, emmekä voi panostaa lehti-ilmoitteluun niin varsinaista aloituspäivää alkeiskurssille ei myöskään voida ilmoittaa. Meitä on pieni joukko eritasoisia harrastajia ja sovit hyvin joukkoomme. Olitpa nuori tai vanha, iso tai pieni niin muokkaamme kaikille sopivan tasoiset harjoitukset.
Alkeiskurssille voit ilmoittautua milloin vain harjoituksissamme. Alkeiskurssi kestää n. 3 kk ja alkaa ensimmäisestä käydystä harjoituksesta.

Harjoitusajat ja paikan löydät tästä.

Jos olet yli 10 vuotias ja kiinnostuit lajista, tule harjoituksiimme ja ota treenivarustus mukaan. Alkeiskurssilla kohotetaan hieman kuntoa ja opetetaan itsepuolustusta sekä perustekniikoita, joita ovat mm. potkut, lyönnit ja torjunnat. Saat lisää itseluottamusta, hyviä kavereita, paremman liikkuvuuden ja hyvän kunnon.

Alkeiskurssi kestää n. 3kk ja maksaa 60 €. Alkeiskurssin jälkeen voit halutessasi suorittaa keltaisen vyön. Vyökokeen hinta on 20 € ja se sisältää vyön. Voit tutustua lajiin muutamia kertoja ilman maksuvelvoitetta.

Treenivarustuksena T-paita, verryttelyhousut / shortsit, ei jalkineita (treenaamme paljain jaloin).

Lisätietoa valmentajilta.

Kauden 2022-2023 harjoitukset alkavat!

Harjoitukset alkavat sunnuntaina 14.8.2022 kello 15:00 Valkeavuoren yläkoulun liikuntasalissa.

Kaikki harjoitukset ovat Valkeavuoren yläkoulun liikuntasalissa toistaiseksi.

Harjoitusajat:

tiistai 18:00 – 19:30

torstai 18:00 – 19:30

sunnuntai 15:00 – 17:00

Kaikki vanhat ja uudet harrastajat mukaan heti ensimmäisistä harjoituksista lähtien. Toivomme, että tällä kaudella harjoitusten pitämiseen ei tule mitään esteitä viranomaispäätöksistä johtuen.

Uusille tiedoksi. Harjoitusasuna, T-paita, verskat tai shortsit ja paljain jaloin.

Mikäli urheilusalin ulko-ovi on kiinni, niin koputtakaa (kyllä joku tulee avamaan) tai tulette sen verran ajoissa, että pääsette muiden kanssa sisälle samalla kerralla.

Treenit alle 20 vuotiaille

Markus aloittaa pienimuotoisesti vetämään treenejä!

Treenit on lähinä venyttelyä ja liikesarjaharjoittelua (Poomse). Joten lähikontakteja ei synny.

Maskipakko ainakin tullessa ja poistuttaessa treeneistä ja pukuhuoneessa ollessa. Harjoittelutilanteessa Markus ohjeistaa maskin käyttöä erikseen.

Nämä harjoitukset pidetään, jotta saataisiin kehon liikeradat ja motoriikka pysymään jokseenkin siedettävällä tasolla myös Korona aikana.

Nämä harjoitukset julkaistaan Whatsapp -ryhmässä joten pyydä Markusta lisämään numerosi listalle jos haluat harjoituksista lisätietoa.

Seuran ns. viralliset treenit alkavat vasta kun viranomaiset ovat tulleet siihen lopputulokseen, että harjoittelu on turvallista myös isommalle joukolle ja vanhemmille!

Niistä ilmoitetaan sitten tällä sivustolla kun sen aika koittaa.

Omaehtoinen harjoittelu on enemmän kuin suotavaa (pitkät kävelylenkit, juoksu maastossa, hiihtäminen, luistelu, pyöräily yms. mitä voi tehdä hyvillä turvaväleillä ulkona. Kotona venyttely, punnerrukset, lankuttaminen, vatsalihakset ja kevyt HIIT -treeni on myös suotavaa.

Kauden Taekwondoka 2017-2018

Seuran kauden Taekwondoka 2017-2018 on Yang Yang D.
Kauden Taekwondokaksi äänestetään kaikkien seuran mustien vöiden haltioiden toimesta.
Kauden Taekwondokaksi valitaan henkilö, joka on kauden aikana osoittanut hyvää kehitystä, hyvää käytöstä ja toisien tsemppaamista.
Yang Yang oli kaikkien mustien vöiden yksimielinen valinta.
Onnittelut!

Kauden Taekwondoka

Kauden Taekwondokaksi äänestetään kaikkien seuran mustien vöiden haltioiden toimesta.
Kauden Taekwondokaksi valitaan henkilö, joka on kauden aikana osoittanut hyvää kehitystä, hyvää käytöstä ja toisien tsemppaamista.
Kausi käsittää ajankohdan elokuun alusta -> toukokuun loppuun.
Kauden harrastaja saa käyttöönsä vuodeksi kiertopalkinnon, johon kaiverretaan myös harrastajan nimi ja kausi.

Kauden Taekwondokat kautta aikojen:

  • 2017-2018 Yang Yang D.