Kaikki sisäharjoitusvuorot peruttu toistaiseksi!

Valkeavuoren koulu joutuu ottamaan liikuntasalin oppilaiden ruokailutilaksi. Saliin sijoitetaan 10 pöytää ja 60 kpl:tta tuoleja.

Maanantain-perjantain ensimmäisten iltakäyttäjien tulee siirtää pöydät ja tuolit sivuun ennen salin käyttöä. Viimeisen käyttäjän on nostettava pöydät ja tuolit takaisin saliin.

Saliin hankitaan pari leveää moppia, jos lattialla on jotain roskia tai ruoantähteitä, niin ne saa pyyhittyä pois. Tällä järjestelyllä pystymme turvaamaan, että sali on seurojen käytössä tulevan lukuvuoden ajan.

Näillä näkymin Valkeavuoren sali on ainoa, jossa joudutaan ottamaan liikuntasali ruokailukäyttöön.”

Koska Koronatilanne on lähiaikana huonontunut ja koulu on ottanut liikuntasalin omaan käyttöön, olemme päättäneet siirtyä pitämään harjoitukset kokonaan ulos. Ulkoilmassa harjoitukset ovat huomattavasti turvallisemmat kuin sisätilassa pidettävillä.

Palaamme normaaliin kun Koronatilanne rauhoittuu ja koulu luovuttaa taas liikuntasalin kokonaan harjoitteluun.

Harjoitukset ovat lajinomaiset ja vaihtelevat. Markus vetää harjoitukset ja perustaa Whatsapp -ryhmän sitä varten. Lähetä Markukselle tekstiviestin puh.050 369 7417 (mistä markus saa puhelinnumeron) ja pyydä häntä liittämää sinut ryhmään. Mikäli olet jo antanut numerosi niin tämä vaihe on turha. Markus kutsuu ryhmän harjoituksiin ja ilmoittaa kokoontumispaikan. Vastaa viestiin joko paikalla tai poissa

Vastaa