KORONAPÄIVITYS

Kaikki treenit on peruttu 10.1.2021 saakka! Markus vetää ensimmäiset treenit tiistaina 11.1 ja treeneihin saa osallistua vain alle 18 vuotiaat.

Seuratkaa https://kaarina.fi/fi/etusivu/muutoksia-palveluissamme sivustoa, josta selviää mahdolliset rajoituksiin tulevat muutokset.

LOUNAIS-SUOMEN aluehallintovirasto on määrännyt Varsinais-Suomeen ja Satakuntaan yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia sekä tilojen sulkemista ja käyttöä koskevat uudet koronarajoitukset.

Molemmissa maakunnissa kielletään henkilömäärästä riippumatta kaikki yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset sisätiloissa ja ulkotiloissa. Määräyksiä ei ole mahdollista kiertää edellyttämällä osallistujilta koronapassia.

Lisäksi avi määrää suljettaviksi yleisölle avoimet tai rajatun asiakas- tai osallistujapiirin oleskeluun tarkoitetut asiakas-, osallistuja- ja odotustilat, joita käytetään liikunta-, urheilu-, huvi- tai virkistystoimintaan. Näitä tiloja ovat muun muassa joukkueurheiluun ja ryhmäliikuntaan käytettävät sisätilat sekä kuntosalit, yleiset saunat ja uimahallit, tanssipaikat, kuorolauluun ja teatteriin käytettävät tilat sekä sisäleikkipaikat.

Tilojen sulkeminen ei koske alle 18-vuotiaiden harrastustoimintaa tai ammattiurheilemista. Päätökset ovat voimassa 1.–15.1.2022. Aiemmat rajoitukset olivat voimassa 31.12. asti.

Vastaa